Klantenservice

PRIJZEN & AANBIEDINGEN

Alle prijzen op deze site woorden weergegeven incl. 21% BTW.
Dat geldt zowel voor de producten als onze services.

Alle aanbiedingen en/of vouchers zijn geldig t/m de aangegeven einddatum. Deze einddatum geldt voor het doen van de betaling en dus van de feitelijke bestelling.
Na bestelling is het mogelijk een lever-of montagedatum af te spreken die na de verloopdatum ligt van de aanbieding en/of voucher.

Indien je gebruik maakt van een kortingscode die bij een aanbieding hoort of op een voucher staat vermeld, kun je deze gebruiken in de eerste stap van het bestelproces.
Na het invoeren van deze code rekent het systeem automatisch de korting en het daarna te betalen bedrag uit en wordt dat bedrag weergegeven in deze eerste stap van het bestelproces.

Professionele partners van Teslion® kunnen hun partnercode eveneens in dit veld invoeren.

AFREKENEN

Je kunt bij Teslion.nl op verschillende afrekenen:
 • met iDeal
 • Bancontact / Mr. Cash (alleen België)
 • Met Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
 • Betalen na ontvangst via Multi Safe Pay
 • 50% aanbetaling per iDeal bij order en 50% betaling per iDeal (of reguliere overboeking) bij levering. Dit geldt alleen bij bestellingen waarvan de uiteindelijke levering tenminste 6 weken later plaatsvindt of plaats moet vinden, dan de besteldatum.

BEZORGEN & MONTAGE

 • Alle leveringen in Nederland en België worden GRATIS BEZORGD.
 • Tegen een meerprijs van € 350,- incl. BTW kan een Teslion® recirculatiekap en/of lamp worden geplaatst en aangesloten (In Nederland en België). De voorwaarden waaraan de ruimte waar geplaatst en aangesloten worden moet voldoen vind je onder het kopje Montage op deze site.
  Hiervoor wordt in overleg een vaste datum en tijd afgesproken.
 • Voor ieder Teslion® product in een standaard kleur en uitvoering geldt een levertijd van 14 dagen. Voor speciale kleuren en/of uitvoeringen wordt separaat in overleg een levertijd afgesproken.
 • Een overeengekomen leverdatum wordt door Teslion® per Email bevestigd.
  Indien een leverdatum moet worden verzet kan dat door de klant tot uiterlijk 48 uur voor levering zonder kosten worden gedaan.
  Indien dit later dan 48 uur voor de overeengekomen levering wordt gedaan wordt een bedrag van € 150,- (incl. BTW) in rekening gebracht.
  Dit bedrag wordt ook in rekening gebracht als onze chauffeur/monteur op de overeengekomen datum en dagdeel niemand thuis treft of, om welke andere reden buiten zijn schuld ook, niet kan afleveren.

  Dit geldt zowel voor standaard leveringen als voor levering met plaatsing & montage.

 • Orders kunnen in overleg ook zelf worden afgehaald in ons magazijn in Breda.
  Hiervoor wordt een éénmalige korting van 3% op het netto factuurbedrag verleend.

TESLION® PRODUCTEN BEKIJKEN

Om de Teslion® producten ook ‘live’ te kunnen bekijken kun je op afspraak een bezoek brengen aan één van de onderstaande locaties:

TESLION BREDA – Minervum 7030 – 4817 ZL BREDA – 076 - 205 0892
TESLION ROTTERDAM – Goudesingel 156 – 3011 KD ROTTERDAM – 06-2985 1815
SHOWROOM SCHIEDAM – Kruithuis 12 – 3111 AZ SCHIEDAM – 06 - 2985 1815

Dit kan op werkdagen maar eventueel ook op zaterdag of in de avonduren. Hier kunnen wij je dan de Teslion® producten tonen waarin jij geïnteresseerd bent en een demonstratie van de werking geven.

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met één van de bovenstaande telefoonnummers (op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur) of een mail sturen naar: info@teslion.nl

KLANTENSERVICE

Onze persoonlijke klantenservices staan op werkdagen van maandag - vrijdag 9:00-17:30 voor je klaar met advies en informatie en de antwoorden op al je vragen. Wij zijn bereikbaar via:
 • Email: info@teslion.nl (responstijd op werkdagen binnen 24 uur).
 • Telefoon: +31 (0)76 – 205 0892 van maandag - vrijdag 9:00-17:30 uur.
Voor vragen over onze Teslion® producten verwijzen wij je ook graag naar de Koophulp op deze site.
Je vindt daar antwoord op al je vragen rond de werking en aanschaf van een Teslion® recirculatiekap of lamp.
Voor alle overige vragen kun je ook terecht bij de rubriek Veel gestelde vragen.