MONTAGESERVICE

Als je geen zin, tijd of gereedschap hebt om je Teslion® recirculatiekap zelf op te (laten) hangen en te (laten) aansluiten kun je gebruik maken van onze Teslion® montageservice. Je kunt dat aangeven bij het bestellen van het product van jouw keuze door in het veld ‘Uitvoering’ op de productpagina de door jou gewenste uitvoering met de toevoeging ‘geplaatst en gemonteerd’ aan te klikken.

In jouw bestelling wordt dan aangegeven dat wij de kap bij jou moeten monteren. De meerprijs van € 350,- hiervoor wordt dan ook automatisch bij de prijs van jouw kap opgeteld. Bij het verwerken van jouw bestelling zal onze afdeling verkoop support vervolgens contact met jou opnemen voor het maken van een afspraak voor de plaatsing en montage van jouw Teslion® kap. In de regel houden wij voor het bepalen van de datum de levertijd van jouw kap aan (standaard kleuren 14 dagen, speciale RAL kleuren 4 tot 6 weken), maar de montagedatum mag ook later zijn (b.v. als je nieuwe keuken niet eerder klaar is).

Op de dag van de plaatsing komt op het afgesproken tijdstip of dagdeel één van onze gecertificeerde monteurs naar het opgegeven adres. Hij heeft dan jouw kap bij zich. Vervolgens zal onze monteur op de door jou aangegeven plaats de kap ophangen. Hij doet dat bij voorkeur als het kooktoestel al is geplaatst zodat hij kan zorgen dat de kap goed daarboven wordt geplaatst om zo de optimale afzuiging van kookluchtjes te realiseren.

Omdat de kap een flink gewicht heeft zal hij werken met speciaal gereedschap zoals b.v. een speciaal ontwikkelde lift om er voor te zorgen dat de kap waterpas hangt en de keuken daarbij niet wordt beschadigd. Om de kap goed te kunnen ophangen en aan te sluiten is het belangrijk dat aan de navolgende voorwaarden wordt voldaan;

1. Een vlak en recht plafond aanwezig is (n.v.t. voor wandkap).
2. Dat plafond voldoende stevig is om een gewicht van tenminste 50 kg te dragen of ophangpunten heeft die dat gewicht kunnen dragen (n.v.t. voor wandkap).
3. Het plafond niet hoger is dan 250 cm van de bovenzijde van de te plaatsen recirculatiekap (n.v.t. wandkap).
4. Er een stroomaansluiting (aansluitspanning 230/240 V 50 HZ) aanwezig is binnen maximaal 1meter van het ophangpunt.

Als de ruimte voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan zal het plaatsen en aansluiten ca. 2 uur in beslag nemen. Na het plaatsen en aansluiten zal onze monteur een uitleg geven over de werking van de kap en bij zijn vertrek alle verpakkingsmaterialen opruimen en meenemen. Wil je meer weten over onze Montageservice, bel (+31 (0)76 205 0892 maa t/m vrij van 9.00 tot 17.30 uur) of mail ons dan (info@teslion.nl).