TESLION PLAT OVALE RECIRCULATIEKAP 120/OK

  • TESLION PLAT OVALE RECIRCULATIEKAP 120/OK
  • TESLION PLAT OVALE RECIRCULATIEKAP 120/OK
  • TESLION PLAT OVALE RECIRCULATIEKAP 120/OK
  • TESLION PLAT OVALE RECIRCULATIEKAP 120/OK

5.995,00 Inclusief btw

Uitvoering
Kleur
Product nummer
01.14.101.555
Levertijd
14 dagen
  • Version
  • Kleur

Beschrijving

Deze plat ovalen recirculatiekap is in feite de grotere uitvoering van de ronde kap die Teslion® als eerste ontwikkelde en is de top van het Teslion® programma.
Door de toegenomen breedte t.o.v. de ronde versie kan deze kap perfect gebruikt worden boven de grotere kooktoestellen tot een maximale breedte van maar liefst 120-130 cm.

De geïntegreerde LED verlichting geeft deze kap met zijn organische ovalen vorm en ronde belijning iets mysterieus en magisch tegelijk. Daarnaast geeft dit warme LED licht (2700 K) goed en helder licht op de werkplek van de kok.
Dit licht is in 6 standen instelbaar en dat doe je met één enkele knop.
Met deze zelfde knop kies je ook één van de 6 standen waarin de afzuigcapaciteit geregeld wordt.

De lucht wordt langs de rand van de kap afgezogen door een krachtige maar stille ventilator en daarna in 4 fases ontdaan van kooklucht en geurtjes.
Dat gebeurt door de aangezogen lucht eerst langs de dubbele vetfilters (eenvoudig uitneembaar en te reinigen in de afwasmachine) te voeren om het vet uit de lucht te verwijderen. Daarna gaat de lucht nog langs een vochtfilter voordat het de speciaal ontwikkelde luchtkamer in gaat. Hier zorgen de dubbele ionisatoren er voor dat de geur wordt afgebroken.
Om er zeker van te zijn dat alle geurtjes worden afgevoerd wordt de lucht door een 4 cm dik actief koolfilter geblazen. Daarna wordt de gezuiverde lucht aan de bovenzijde van de kap weer in de ruimte terug gevoerd.

Deze bijzondere kap is vervaardigd van hoogwaardig RVS en wordt standaard geleverd in 3 uitvoeringen; mat geborsteld staal, mat wit gepoedercoat of antraciet gepoedercoat.
Je kunt dit model ook laten maken in een persoonlijke RAL kleur (aan te geven bij bestelling).
De kap wordt geleverd met een bevestigingsplaat in dezelfde kleur als de kap waarmee hij wordt opgehangen en aangesloten op het elektriciteitsnet.
Dat plaatsten en aansluiten kun je natuurlijk zelf (laten) doen, maar je kunt tegen een meerprijs van € 350,- ook gebruik maken van onze eigen montageservice.
Deze service is te bestellen door in het menu ‘Uitvoering’ te klikken op de kap in de uitvoering van jouw keuze, gevolgd door de toevoeging ‘geplaatst en gemonteerd’.

Voor het plaatsen van een recirculatiekap hoeven er geen speciale bouwkundige voorzieningen (zoals het aanbrengen van afvoerpijpen e.d.) te worden getroffen. Iedere Teslion® kap kan overal worden geplaatst zolang de ondergrond maar vlak is, er een stroomaansluiting aanwezig is en het plafond niet meer dan 250 cm van de bovenzijde van de kap verwijderd is.

Model: Teslion® 120/OK
Afmetingen: 120 cm x 80 cm x 40 cm ( L x B x H)
Maximale afzuigcapaciteit: ca. 650 m³ per uur
Maximaal geluidsniveau: ca. 54 Db(a)
Aansluitspanning: 230/240 V 50 Hz
Ventilatiesnelheden: 6
Verlichting: warm wit (2700 K)
Verlichtingsstanden: 6
Vetfilters: 2x RVS 304
Randafzuiging: ja


Koophulp

KOOPHULP

Voor uitgebreid advies voorde selectie van de best geschikte Teslion kap voor jou

Klik hier

Klantenservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)76 205 0892
info@teslion.nl

Bezorgen

BEZORGEN & MONTEREN

Alle Teslion producten wordendoor ons kosteloos geleverd in Nederland en Belgie.
Wij bieden ook Montageservice

Voor meer informatie klik hier.