TESLION RECHTHOEKIGE WANDKAP 90/WK EN 120/WK

  • TESLION RECHTHOEKIGE WANDKAP 90/WK EN 120/WK
  • TESLION RECHTHOEKIGE WANDKAP 90/WK EN 120/WK
  • TESLION RECHTHOEKIGE WANDKAP 90/WK EN 120/WK
  • TESLION RECHTHOEKIGE WANDKAP 90/WK EN 120/WK

2.295,00 Inclusief btw

Uitvoering
Kleur
Product nummer
01.16.101.555
Levertijd
14 dagen
  • Version
  • Kleur

Beschrijving

Deze rechthoekige recirculatiekap is speciaal gemaakt voor montage aan de wand.
Hierdoor kan ook in een keuken met een traditionele wandopstelling gebruik gemaakt worden van de unieke kwaliteiten van een Teslion® recirculatiekap.
Deze wandkap is verkrijgbaar in twee maten (90 cm breed en 120 cm breed) die passen binnen de gebruikelijke maten van keukens en zijn dus in iedere keuken en ieder ontwerp te integreren.
Daarnaast is voor deze wandkap een unieke wandbevestiging ontwikkeld waardoor de kap ook kan worden gemonteerd op licht geconstrueerde wanden.

Ook bij de wandkap wordt de lucht aan alle kanten van de kap langs de rand afgezogen. Dit gebeurt door een uiterst krachtige en stille ventilator die er voor zorgt dat de lucht precies en juist getimed door de 4 filterstations wordt geleid en wordt gezuiverd.
Allereerst langs de dubbele vetfilters (eenvoudig uitneembaar en te reinigen in de afwasmachine) en het vochtfilter waardoor de kooklucht van vet en vocht wordt ontdaan. Vervolgens wordt de lucht in een speciaal geconstrueerde luchtkamer in geblazen, waar de dubbele ionisatoren er voor zorgen dat de kookluchtjes worden afgebroken.
Tenslotte wordt de lucht door een 4 cm dik actief koolfilter geblazen waarna het aan de bovenzijde van de kap weer in de ruimte wordt terug geblazen.

De afzuigcapaciteit is met één enkele draaiknop verstelbaar in 6 standen. Met deze handige knop wordt ook de ingebouwde LED verlichting in 6 standen ingesteld.
Deze LED verlichting heeft een warme lichttemperatuur (warm wit, 2700 K) en zorgt met een vermogen van 34 watt voor voldoende licht op het kookvlak.

De behuizing van deze eilandkap is gemaakt van hoogwaardig RVS en kan naar keuze geleverd worden in een mat geborstelde stalen uitvoering of in een wit of antraciet gepoedercoate versie.
Deze recirculatiekap kan echter ook in een persoonlijke RAL kleur worden geleverd (aan te geven bij bestelling).
Voor het plaatsen en aansluiten hoeven geen speciale bouwkundige voorzieningen (zoals het aanbrengen van afvoerpijpen e.d.) te worden getroffen waardoor het zelf (laten) plaatsen van de kap zeer eenvoudig is.
Je kunt echter ook gebruik maken van onze montageservice waar voor een meerprijs van € 350,- één van onze eigen, vakkundige monteurs je wandkap komt plaatsen en aansluiten.
Je kunt deze montageservice bestellen door in het menu ‘Uitvoering’ te klikken op de kap in de maat van jouw keuze, gevolgd door de toevoeging ‘geplaatst en gemonteerd’.

Model: Teslion® 90/WK (120/WK)
Afmetingen: 900 cm x 55 cm x 22 cm (120 cm x 55 cm x 22 cm)
Maximale afzuigcapaciteit: ca. 400 m³ per uur (120: 500 m³ per uur)
Maximaal geluidsniveau: ca. 54 Db(a) (120: ca. 52 Db(a))
Aansluitspanning: 230/240 V 50 Hz
Ventilatiesnelheden: 6
Led verlichting: ja, warm wit (2700 K)
Verlichtingsstanden: 6
Vetfilters: 2x RVS 304
Randafzuiging: ja


Koophulp

KOOPHULP

Voor uitgebreid advies voorde selectie van de best geschikte Teslion kap voor jou

Klik hier

Klantenservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)76 205 0892
info@teslion.nl

Bezorgen

BEZORGEN & MONTEREN

Alle Teslion producten wordendoor ons kosteloos geleverd in Nederland en Belgie.
Wij bieden ook Montageservice

Voor meer informatie klik hier.