Teslion Recirculatiekap BOL 80/BK

  • Teslion Recirculatiekap BOL 80/BK
  • Teslion Recirculatiekap BOL 80/BK
  • Teslion Recirculatiekap BOL 80/BK
  • Teslion Recirculatiekap BOL 80/BK

3.995,00 Inclusief btw

Uitvoering
Kleur
Product nummer
01.10.101.555
Levertijd
14 dagen
  • Version
  • Kleur

Beschrijving

De eerste recirculatiekap die gelijk een designicoon in de keuken werd en er voor zorgde dat de keuken nu nog meer een integraal deel van de woonkamer is. Door zijn geïntegreerde LED verlichting toont deze kap als een designlamp en zullen veel mensen verbaasd kijken als je ze zegt dat dit een afzuigkap is.

Door zijn forse formaat met een diameter van 80 cm is deze kap geschikt voor het afzuigen van lucht boven kooktoestellen tot een breedte van 90-100 cm.
De lucht wordt langs de rand afgezogen door een krachtige maar stille ventilator en daarna volgens het 4-stappen principe gezuiverd. Dus eerst langs de dubbele vetfilters (eenvoudig uitneembaar en te reinigen in de afwasmachine) en langs het vochtfilter de luchtkamer in, waar de dubbele ionisatoren er voor zorgen dat de geur wordt afgebroken.
Om er zeker van te zijn dat alle geurtjes worden afgevoerd wordt de lucht door een 4 cm dik actief koolfilter gevoerd waarna het aan de bovenzijde van de bol weer in de ruimte wordt terug gevoerd.

Zowel de afzuigcapaciteit als de ingebouwde LED verlichting zijn verstelbaar in 6 standen. Dit wordt doeltreffend geregeld met één knop voor zowel afzuigen als verlichten.

Dit fraaie product is gemaakt van hoogwaardig RVS en kan geleverd worden in een mat geborstelde stalen uitvoering of worden gepoedercoat in de kleuren wit of antraciet.
Het is ook mogelijk deze recirculatiekap te laten maken in een speciale persoonlijke RAL kleur (aan te geven bij bestelling).
De kap wordt geleverd met een bevestigingsplaat in dezelfde kleur als de kap waarmee de kap wordt opgehangen en aangesloten op het elektriciteitsnet.

Je kunt de kap natuurlijk zelf (laten) plaatsen maar ook gebruik maken van onze montageservice. Wij rekenen hiervoor een vaste meerprijs van € 350,- . Deze service is te bestellen door in het menu ‘Uitvoering’ te klikken op de kap van jouw keuze, gevolgd door de toevoeging ‘geplaatst en gemonteerd’.

Doordat dit een recirculatiekap is hoeven er geen speciale bouwkundige voorzieningen (zoals het aanbrengen van afvoerpijpen e.d.) te worden getroffen. Iedere Teslion® kap kan overal worden geplaatst zolang de ondergrond maar vlak is, er een stroomaansluiting aanwezig is en het plafond niet meer dan 250 cm van de bovenzijde van de kap verwijderd is.

Deze bijzondere kap is goed te combineren met de eveneens beschikbare halve bol als lamp waardoor een fraaie combinatie boven het kookeiland wordt gecreëerd.

Model: Teslion® 80/BK, halve bol
Afmetingen: diameter 80 cm, hoogte 40 cm
Maximale afzuigcapaciteit: ca. 650 m³ per uur
Maximaal geluidsniveau: ca. 54 Db(a)
Aansluitspanning : 230/240 V 50 Hz
Ventilatiesnelheden: 6
Led verlichting: ja, warm wit (2700 K)
Verlichtingsstanden: 6
Vetfilters: 2x RVS 304
Randafzuiging: ja


Koophulp

KOOPHULP

Voor uitgebreid advies voorde selectie van de best geschikte Teslion kap voor jou

Klik hier

Klantenservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)76 205 0892
info@teslion.nl

Bezorgen

BEZORGEN & MONTEREN

Alle Teslion producten wordendoor ons kosteloos geleverd in Nederland en Belgie.
Wij bieden ook Montageservice

Voor meer informatie klik hier.