TESLION TRAPEZIUM RECIRCULATIEKAP 120/TK

  • TESLION TRAPEZIUM RECIRCULATIEKAP 120/TK
  • TESLION TRAPEZIUM RECIRCULATIEKAP 120/TK
  • TESLION TRAPEZIUM RECIRCULATIEKAP 120/TK
  • TESLION TRAPEZIUM RECIRCULATIEKAP 120/TK

3.895,00 Inclusief btw

Uitvoering
Kleur
Product nummer
01.15.101.555
Levertijd
14 dagen
  • Version
  • Kleur

Beschrijving

Deze Teslion® recirculatiekap valt meteen op door zijn strakke belijning en door zijn formaat.
Door deze forse behuizing en daarmee verbonden grote afzuigcapaciteit is deze kap zeer geschikt voor het gebruik boven een kookeiland waar een wat groter kooktoestel wordt gebruikt (tot max. 120 – 130 cm breed).
De kooklucht wordt door een krachtige ventilator langs de rand afgezogen en daarna in 4 verschillende stappen principe gezuiverd.
Allereerst wordt de vuile lucht langs de dubbele vetfilters (eenvoudig uitneembaar en te reinigen in de afwasmachine) en langs het vochtfilter geleid zodat de lucht wordt ontdaan van vet en vocht. Daarna wordt de lucht in een speciaal ontwikkelde luchtkamer geblazen. Hier doen de dubbele ionisatoren hun werk en zorgen er voor dat de geur wordt afgebroken.
Vervolgens wordt de lucht door een 4 cm dik actief koolfilter gevoerd waarna het aan de bovenzijde van de bol weer in de ruimte wordt terug gevoerd.

De afzuigcapaciteit kan met één enkele knop worden geregeld en worden afgesteld in 6 standen.
Met deze knop wordt ook de ingebouwde LED verlichting bediend, eveneens in 6 standen.
Deze LED verlichting strooit warm wit licht (2700 K) op de werkplek van de kookplek en kan sfeervol worden gedimd na afloop van het koken.

Deze fraaie recirculatiekap is, net als alle ander modellen uit de Teslion® collectie, gemaakt van hoogwaardig RVS en kan standaard geleverd worden in drie versies: een mat geborstelde stalen uitvoering of gepoedercoat in wit of antraciet.
Het is ook mogelijk deze kap tegen meerprijs te laten poedercoaten in een speciale RAL kleur (aan te geven bij bestelling).
De kap wordt geleverd met een bevestigingsplaat in dezelfde kleur als de kap zelf. Met deze plaat wordt de kap opgehangen aan het plafond en aangesloten op het elektriciteitsnet.

Je kunt de kap natuurlijk zelf (laten) plaatsen maar ook gebruik maken van onze montageservice. Voor een vaste meerprijs van € 350,- wordt je kap dan opgehangen door één van onze eigen vakkundige monteurs. Deze service kun je bestellen door in het menu ‘Uitvoering’ te klikken op de kap van jouw keuze, gevolgd door de toevoeging ‘geplaatst en gemonteerd’.

Voor het plaatsen en aansluiten van een recirculatiekap hoeven geen speciale bouwkundige voorzieningen (zoals het aanbrengen van afvoerpijpen e.d.) te worden getroffen. Iedere Teslion® kap kan overal worden geplaatst zolang de ondergrond maar vlak is, er een stroomaansluiting aanwezig is en het plafond niet meer dan 250 cm van de bovenzijde van de kap verwijderd is.

Model: Teslion® 120/TK
Afmetingen: 120 cm x 70 cm x 40 cm (L x H x B)
Maximale afzuigcapaciteit: ca. 650 m³ per uur
Maximaal geluidsniveau: ca. 54 Db(a)
Aansluitspanning: 230/240 V 50 Hz
Ventilatiesnelheden: 6
Led verlichting: ja, warm wit (2700 K)
Verlichtingsstanden: 6
Vetfilters: 2x RVS 304
Randafzuiging: ja


Koophulp

KOOPHULP

Voor uitgebreid advies voorde selectie van de best geschikte Teslion kap voor jou

Klik hier

Klantenservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)76 205 0892
info@teslion.nl

Bezorgen

BEZORGEN & MONTEREN

Alle Teslion producten wordendoor ons kosteloos geleverd in Nederland en Belgie.
Wij bieden ook Montageservice

Voor meer informatie klik hier.